De extra kosten voor de behandeling van borstkanker verzekeren


Je kan op verschillende manieren je risico op borstkanker verkleinen: op je voeding letten, niet roken, zorgen dat je voldoende beweegt elke dag, … Maar daarmee ben je nooit helemaal zeker. Je kan op elk moment door borstkanker worden getroffen. En als dat gebeurt, begint een moeilijke periode: de zorgen om weer gezond te worden, de behandeling en … extra kosten  waarvoor je misschien niet het budget hebt.
​​De Feminaverzekering biedt financiële steun bij 7 kankers


De meeste medische kosten voor de behandeling van kanker zijn gelukkig gedekt door de mutualiteit. Maar misschien heb je nood aan extra zorgen of extra steun. Denk bijvoorbeeld aan oncomassages om je te ontspannen, een extra pruik of een schoonheidsbehandeling om je weer vrouw te voelen, huishoudhulp zodat je zelf meer kan rusten, ...

De Feminaverzekering van AG Insurance biedt je financiële steun als je borstkanker krijgt of kanker aan je baarmoeder, baarmoederhals, eileiders, eierstokken, vagina of schaamlippen. Zo heb je hulp om die onvoorziene kosten te betalen.

 

Hoeveel krijg je met de Feminaverzekering?


Krijg je van je arts de diagnose dat je een van de 7 verzekerde kankers hebt? Dan krijg je eenmalig het bedrag van de formule die je hebt ge
kozen. Dat bedrag kan je gebruiken zoals je zelf wil!


 

​BASIC

COMFORT

PREMIUM

€ 5.000

€ 7.500

€ 10.000


 


Hoeveel betaal je voor de Feminaverzekering ?​


Je betaalt de premie per maand, via domiciliëring. Er zijn drie formules, de premie hangt af van je leeftijd. 


​​

BASIC

COMFORT

PRE​MIUM

Jonger dan 40 jaar


€ 4 
(= € 48/jaar)


€ 6
(= € 72/jaar)


€ ​8
​(= € 96​/jaar)

Tussen 40 en 50
 jaar

€ 8
(= € 96/jaar​)

€ 12
(= € 144/jaar)

€ 16
(= € 192/jaar)


Je kan de Feminaverzekering enkel onderschrijven als je tussen 18 en 50 jaar bent. Je kan je dan wel blijven verzekeren voor de rest van je leven. Ben je tussen 18 en 50 jaar? Dan is deze verzekering een aanrader, zeker als je een verhoogd risico hebt op borstkanker.

Alles over Feminaverzekering​ >​


​​

Deze reclame betreft de Feminaverzekering van AG Insurance. Dit is een levenslange ziekteverzekering (Tak 2). Deze verzekering werd ontwikkeld door AG Insurance en mogelijks door je tussenpersoon verkocht. Ze voorziet in het betalen van een eenmalig bedrag om sommige kosten te dekken die jouw strijd tegen kanker draagbaar maken. Dit geldt voor een van de volgende diagnoses van kanker vanaf stadium T1: borstkanker, baarmoederhalskanker, kanker van het baarmoederlichaam en kanker ter hoogte van de eierstokken, eileiders, vagina en schaamlippen.

 
Deze verzekering is onderworpen aan het Belgisch recht. Er worden diverse uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden voorzien voor het verzekerde risico. Zo worden bv. uitgesloten: de aanwezigheid van invasieve tumoren in andere lichaamsdelen dan de geslachtsorganen of de borsten, zelfs als deze aan de oorsprong zouden liggen van één van de kankers; goedaardige en niet-invasieve tumoren, niet-invasieve letsels op de vrouwelijke geslachtsorganen of borsten, met uitzondering van DCIS- en LCIS-letsels in de mate dat zij een totale verwijdering van de borst veroorzaken of een conservatieve chirurgie met verwijdering van de tumor, gevolgd door radiotherapie; preventieve behandelingen en preventieve operaties. 
 
Vóór de onderschrijving van het product is het noodzakelijk om de algemene voorwaarden en het informatiedocument over verzekeringsproducten, gratis beschikbaar op www.vivay.be, door te nemen. Je kunt altijd een offerte met premieberekening aanvragen op www.vivay.be. Je kunt een eventuele klacht sturen naar AG Insurance n.v., Dienst Klachtenbehandeling, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, mailen naar customercomplaints@aginsurance.be of je kunt bellen naar +32 (0)2 664 02 00.
 
Als de door AG Insurance voorgestelde oplossing voor jou niet volstaat, kan je je klacht voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman.as), de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, mailen naar info@ombudsman.as, bellen naar +32 (0)2 547 58 71 of faxen naar +32 (0)2 547 59 75
 
AG Insurance n.v. - E. Jacqmainlaan 53 - 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0404.494.849 – www.aginsurance.be – Tel. +32(0)2 664 81 11
 
Belgische verzekeringsmaatschappij toegelaten onder de code 0079 en onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.
​ ​​
Bescherm jezelf en je gezin Feminaverzekering
Tot € 10.000 financiële steun
Vrij te gebruiken voor je welzijn
Levenslang verzekerd

Wist je dit al?

Bekijk alle artikels