Samen beschermen wie echt telt
Je leven zit vol vrolijke momenten. Maar soms gooien minder aangename wendingen je dagelijkse leven helemaal overhoop. En misschien ook dat van iedereen die je nauw aan het hart ligt.

VIVAY staat in deze moeilijke momenten aan je zijde. Dankzij de financiële ondersteuning van onze verzekeringen blijf je je gezin beschermen, ook in de meest delicate omstandigheden van het leven.
Kindzorgverzekering
Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun om voor je kind te zorgen als het niet naar school of de kinderopvang kan.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance
Maandbudgetverzekering
Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je vaste kosten bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance
Feminaverzekering
Ontvang een vast bedrag om voor jezelf te zorgen en om jezelf wat rustmomenten te gunnen als je vecht tegen borstkanker of kanker aan een vrouwelijk geslachtsorgaan.
Ziekteverzekering (tak 2) van AG Insurance
Huurverzekering
Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je huur bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance
Studiekostenverzekering
Als je zou overlijden, ontvangt je kind voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag, zodat het zijn hogere studies kan voortzetten.
Individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance
Waarom kiezen voor VIVAY?
Keuze uit 3 formules
Al vanaf enkele euro’s per maand
Contract in enkele kliks
Deel via