Samen beschermen wie echt teltJe leven zit vol vrolijke momenten. Maar soms gooien minder aangename wendingen je dagelijkse leven helemaal overhoop. En misschien ook dat van iedereen die je nauw aan het hart ligt.

VIVAY staat in deze moeilijke momenten aan je zijde. Dankzij de financiële ondersteuning van onze verzekeringen blijf je je gezin beschermen, ook in de meest delicate omstandigheden van het leven.

Kindzorgverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun om voor je kind te zorgen als het niet naar school of de kinderopvang kan.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance

Maandbudgetverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je vaste kosten bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance

Feminaverzekering

Ontvang een vast bedrag om voor jezelf te zorgen en om jezelf wat rustmomenten te gunnen als je vecht tegen borstkanker of kanker aan een vrouwelijk geslachtsorgaan.
Ziekteverzekering (tak 2) van AG Insurance

Huurverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je huur bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.
Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance

Studiekostenverzekering

Als je zou overlijden, ontvangt je kind voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag, zodat het zijn hogere studies kan voortzetten.
Individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance
* Deze aanbieding komt overeen met 3 maanden gratis premie. Ze is geldig voor elke nieuwe Feminaverzekering, onderschreven vanaf 1 oktober t.e.m. 30 november 2018.

Waarom kiezen voor VIVAY?

Keuze uit 3 formules
Al vanaf enkele euro’s per maand
Contract in enkele kliks